Activitats gratuïtes pel Dia Mundial del Turisme

post-dia-mundial-turisme

Aquest any a Lloret de Mar celebrem el Dia Mundial del Turisme (27 de setembre) amb un programa d’activitats gratuïtes que no et pots perdre!

Tenim programades quatre visites guiades de la Ruta Indiana i Can Font, a les 10 h,12 h,17 h i 19h. Les visites es faran en diversos idiomes en funció de les hores (català, castellà, anglès i francès) dóna-hi un cop d’ull per triar l’horari que et vagi millor!

Si ets més de fer esport suau i vols provar la marxa nòrdica mentre gaudeixes dels boscos de Lloret apunta’t a la sortida de marxa nòrdica que començarà a les 10 del matí. Té una durada de 2h i has de portar roba còmode.

També pots aprofitar el Dia Mundial del Turisme per visitar els diversos elements del Museu Obert de Lloret que ofereixen jornada de portes obertes: el Museu del Mar, els Jardins de Santa Clotilde, el Turó Rodó, Can Saragossa i el Castell de Sant Joan.

Què et sembla si acabem el dia amb una mica d’espectacle i ritme? Doncs a partir de les 21h a la plaça Plaça de la Vila podràs veure l’espectacle itinerant de “The Wandering Orchestra” i per acabar la festa una mica de rumba catalana amb “El Cigarrito de Después”.

Amb totes aquestes activitats el dia serà ben entretingut, no el deixis escapar! Feliç dia Mundial del Turisme!

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *