Home Blog Bon dia a tothom, especialment nens i nenes

Bon dia a tothom, especialment nens i nenes

Ja fa dies que els primers curiosos han estat a la casa Garriga, on estic allotjada des que he decidit explicar la meva emocionant història d’aventures i desventures que vaig viure a Lloret en l’època dels indians, uns temps molt diferents als actuals.

Tots els nens i nenes, i els seus pares també, s’ho han passat d’allò més bé escoltant les meves històries, qui ho diria! La Quimeta també queda molt sorpresa. Ai, ara que l’anomeno, què l’heu vist? Ja fa dies que la busco. Ai, aquesta noia no hi és mai quan l’haig de menester!

Com us deia, els visitants primer queden ben sorpresos amb la casa Garriga, amb les seves vistes al mar i el seu estil senyorial i modernista. Però quan els hi vaig explicant  com m’ho vaig haver de fer per aconseguir tot el que posseeixo, queden bocabadats! Oh! Tampoc n’hi ha per tant. En aquella època, una dona havia de fer i desfer per conservar el nom de la família.

Ui, quina hora és? Ui, tant tard? És l’hora de fer el volt pel passeig! Ai! em sap greu però us haig de deixar. Bé, ja sabeu que estic disponible i em podeu venir a visitar  els dissabtes a les 19 hores a la casa Garriga. Us estaré esperant encantada amb històries i sorpreses pels més petits i també pels grans!

Atentament,
Senyora Lliberada Parés.

¿Te ha gustado este artículo? ¡Compártelo!

También te puede interesar...